Android alkalmazás ajánló

ingyenes konyhai óra alkalmazás a Tőzsdeász.hu készítőitől
- Rossz izű a tea, mert sokáig ázott benne a filter?
- Odaégett a hús?
Ingyenes androidos Konyhai óra alkalmazás a Kertfórum készítőitől!

Szavazás

Ön hol szerzi be a vetőmagot?




Növények csírázásási ideje és csírázási hõmérséklete

Név
Csírázási idő
Csírázási hőmérséklet
1.
A bab termesztése
6-18 nap
20-30 ℃
2.
A bazsalikom termesztése
5 nap
23-30 ℃
3.
A borágó termesztése
5 nap
20-22 ℃
4.
A borsó termesztése
6-36 nap
5-25 ℃
5.
A brokkoli termesztése
4-20 nap
10-30 ℃
6.
A cékla termesztése
5-16 nap
10-30 ℃
7.
A citromfű  termesztése
14-21 nap
18-24 ℃
8.
A cukkini termesztése
5-10 nap
20-35 ℃
9.
A fodros kel (leveles kel) termesztése
4-14 nap
10-35 ℃
10.
A fokhagyma termesztése
10-14 nap
15-25 ℃
11.
A görögdinnye termesztése
3-12 nap
20-35 ℃
12.
A káposzta termesztése
4-14 nap
10-35 ℃
13.
A kakukkfű termesztése
21-28 nap
15-20 ℃
14.
A kamilla termesztése
10 nap
20 ℃
15.
A kapor termesztése
21-25 nap
15-20 ℃
16.
A karalábé termesztése
4-7 nap
10-30 ℃
17.
A karfiol termesztése
4-20 nap
10-30 ℃
18.
A kömény (köménymag) termesztése
14 nap
18-22 ℃
19.
A kínaikel (bordáskel) termesztése
4-14 nap
10-35 ℃
20.
A kelkáposzta termesztése
4-14 nap
10-35 ℃
21.
A koriander termesztése
10 nap
15 ℃
22.
A kukorica termesztése
4-12 nap
15-35 ℃
23.
A lestyán termesztése
10-20 nap
18-21 ℃
24.
A lilahagyma termesztése
4-14 nap
10-35 ℃
25.
A mángold termesztése
5-16 nap
10-30 ℃
26.
A majoránna termesztése
8-14 nap
21 ℃
27.
Az okra termesztése
6-18 nap
20-35 ℃
28.
Az oregano termesztése
8-14 nap
15-20 ℃
29.
A padlizsán (tojásgyümölcs) termesztése
5-10 nap
25-35 ℃
30.
A paprika termesztése
8-12 nap
20-35 ℃
31.
A paradicsom termesztése
6-14 nap
15-30 ℃
33.
A petrezselyem termesztése
21 nap
15-25 ℃
34.
A retek termesztése
3-12 nap
10-35 ℃
35.
A rozmaring termesztése
21 nap
15-20 ℃
36.
A sárgadinnye termesztése
3-10 nap
25-35 ℃
37.
A sárgarépa termesztése
6-18 nap
10-30 ℃
38.
A saláta (fejes saláta) termesztése
2-14 nap
5-25 ℃
39.
A saláta (tépősaláta) termesztése
2-14 nap
5-25 ℃
40.
A sütőtök termesztése
20-35 ℃
41.
A snidling (metélőhagyma) termesztése
10-14 nap
15-20 ℃
42.
A spenót (paraj) termesztése
5-12 nap
10-25 ℃
43.
A szója (szójabab) termesztése
6-12 nap
20-30 ℃
44.
Az uborka termesztése
3-6 nap
20-35 ℃
45.
A vöröshagyma termesztése
4-14 nap
10-35 ℃
46.
A zöldbab termesztése
6-12 nap
20-30 ℃
47.
A zeller termesztése
7-21 nap
15-20 ℃
Az értékek csak iránymutatást tartalmaznak, fajtánként is eltérhetnek.